top of page

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

När kan jag slå min första bandeja och avnjuta en god kopp kaffe? Vi förstår att ni har frågor, här besvarar vi de vanligaste. Hittar du inte det du söker kan du såklart slänga iväg en fråga via vårt kontaktformulär!

 • När öppnar ni för spel?
  Vi önskar att det enkla svaret var, vi har öppnat! I nuläget kan vi tyvärr inte säga ett exakt datum men sikta in er på kvartal 1 2022 så hoppas vi att det blir tidigare än så.
 • Vad kommer det kosta att spela hos er?
  Vi kommer presentera allt från strötider till medlemskap och seriespel när vi närmar oss öppning.
 • Kommer ni ha två våningar att spela på?
  Ja, Vista Padel är inte som alla andra hallar. Utöver spel i två våningsplan kommer du dessutom ha riktigt härliga ytor att hänga på innan och efter spel. Ring mäklaren redan nu, du kommer vilja flytta in!
 • Vad kommer ni ha för takhöjd?
  Plan 1 kommer ha ca åtta meter och balkfritt. Plan 2 erbjuder lobbmöjligheter på upp till tio meter. Hallen i sig mäter ca 19 meter över marken, så det blir dessutom lätt att hitta till oss!
 • Jag vill redan nu säkra en plats i hallen, hur gör jag?"
  Strötider, seriespel och medelmskap kommer vi berätta mer om när vi närmar oss öppning. Är du intresserad att bli bansponsor eller samarbetspartner är du välkommen att höra av dig redan nu via vårt kontaktformulär som du hittar här. Vi ser fram emot att höra från dig!
 • Hur håller jag mig uppdaterad om Vista Padel?
  Du är alltid välkommen att surfa in hit, men absolut lättast är att följa oss på Instagram där vi kontinuerligt kommer dela med oss av resans gång! @vistapadel
Vista Padel logo racket white.png
bottom of page