top of page

TRÄNING

GAME ON!

Vässa tekniken under en privatlektion. kör en nybörjarkurs eller intensivkurs med kompisgänget. oavsett har Vista Padel har det du söker. 

Här hittar du de tränare som huserar i hallen. Vässa bandejan - boka nu! Självklart kan vi också skräddarsy ditt träningsupplägg - hör av dig till padel@vistapadel.se

Är det dags för barnen att börja spela padel? 
Läs mer om förening Vista Padel Club. 

Skärmavbild 2022-07-26 kl. 00.14.41.png

Säkra din padelträning hos oss! Våra kurser är för dig som vill lära känna Vista Padel och testa gruppträning under längre period. Kursen kommer anpassas efter gruppen under resan gång med en mix av övningar, taktik och spel - perfekt kombo helt enkelt!
 

Terminskurser erbjuds, tisdagar och torsdagar mellan kl 18-22 och är fördelad på 20 tillfällen á 60 min. Anmäl ditt intresse för att få information när nästa kurstillfälle blir av. 

 

Medlem: 5400 kr
Icke medlem: 5800 kr 

PADELKURSER - VÅR 2023

Vill du precis som alla andra också testa padel? Denna kurs är för dig som inte har spelat padel tidigare eller som bara provat på några gånger och har begränsad erfarenhet av andra racketsporter. Fokus kommer ligga på grunderna i teknik och slagträning men vi kommer även in på poäng och matchspel. Racket finns naturligtvis att låna på plats.

Kurstillfällen släpps löpande. För nybörjarkursen delar vi in deltagarna i två gruppen, antingen nivå  nivå 1 eller 2 och kursen är fördelad på 8 tillfällen á 60 min. Anmäl ditt intresse för att få information om nästa tillfälle. 
 

Medlem: 1999kr

Icke medlem: 2300

NYBÖRJARKURS

PT-LEKTION från 699kr/tim

NICHONUNEZ.png

NICHOLAS
NUNEZ

Nicholas trivs på banan! När han inte tävlar själv så vill han utveckla andra, både barn och vuxna. Nicho är utbildad av Prio Academy där både Fredrik Hörnell och det välkända padelnamnet Andreas Johansson stått för lektionerna. 

Skärmavbild 2022-10-04 kl. 17.08.57.png

ALEXANDER HARGELIND

Alexander har internationell tränarlicens hos padelikonen Dani Dios (Padeltrainer.com, förbundskapten Sverige & tränare av WPT-spelare) samt hos Octavio Santana (DoPadel Academy, förbundskapten Österrike & tränare av WPT-spelare).

Skärmavbild 2022-10-04 kl. 17.08.57.png

JENS
PETTERSSON HÄLLEFORS

Jens har landslagscoachen Andreas Johanssons/Prio Padel tränarkurs i bagaget och trivs som tränare. Utöver att säkra din utveckling hos Vista Padel åker Jens  regelbundet till Spanien där han fortsätter vidareutbilda sig och hålla sig uppdaterad kring de senaste padelrenderna 

Skärmavbild 2022-10-05 kl. 13.37.38.png

ERIC
DAVIDSSON

Eric är inbiten padelspelare med bakgrund från tennisen sen han var sex år. Han började tävla som tioåring och har fem års erfarenhet som tennistränare. Nu appliceras pedagogiken på padelbanan tillsammans med lärdomar från  padeltränarutbildning via Pins Padel i Spanien. 

Skärmavbild 2022-10-05 kl. 13.37.43.png

MARCUS
WÅGENHEIM

Marcus har spelat tennis sen 4 års ålder och har varit tennistränare under de senaste nio åren. Han har som många andra tagit steget in i buren där han lagt otaliga timmar för att vässa spelet. Inte minst mot vår tränare Eric. Eric var bäst på tennis, men vem som är bäst på padel råder det fortfarande delad mening om.  

Skärmavbild 2023-04-20 kl. 14.17.34.png

FREDRIK
KREUTZKOPF

Fredrik är 48 år och har spelat padel i snart 5 år men har ursprunget från amerikanskfotboll. Träning ligger varmt om hjärtat och Fredrik har hos diverse andra padelaktörer startat upp ungdomsträningar, gått tränarutbildningar, hållit i gruppträningar, PT-lektioner och anordnat tävlingar. Nu har Fredrik hittat hem, hälsa på honom hos oss på Vista Padel! 

Skärmavbild 2023-02-22 kl. 09.53.18.png

NATASHA
ENGBERG

Natasha har passion för padel och den smittar, Hon tävlar, tränar och sover padel. Dampadel ligger extra varmt om hjärtat och Natasha har en tydlig vision om att att alla ska utvecklas. Efter åtta år som handbollsdomare i Champions league finns ett och annat tävlingstrick i rockärmen. Natasha hjälper dig att vässa både kropp och knopp till seriespel och tävling.  

Vista Padel logo racket white.png
bottom of page