top of page

TRÄNING

GAME ON!

Vässa tekniken under en privatlektion. kör en nybörjarkurs eller intensivkurs med kompisgänget, oavsett har Vista Padel har det du söker. 

Här hittar du de tränare som huserar i hallen. Vässa bandejan - boka nu! Självklart kan vi också skräddarsy ditt träningsupplägg - hör av dig till padel@vistapadel.se

Är det dags för barnen att börja spela padel? 
Läs mer om förening Vista Padel Club. 

PADELKURS

Våra kurser är för dig som vill testa gruppträning under längre period. Kursen kommer anpassas efter gruppen under resan gång med en mix av övningar, taktik och spel - perfekt kombo helt enkelt!
 

Terminskurser erbjuds måndagar och tisdagar mellan kl 18-22 och är fördelad på 15 tillfällen á 60 min. Torsdagar 7 tillfällen á 60 min. Anmäl ditt intresse för att få information när nästa kurstillfälle blir av. 

 

Medlem: 3995 kr 15 tillfällen
(7 tillfällen, torsdagar, 1845 kr)
Icke medlem: 4395 kr
(7 tillfällen, torsdagar,
 2045 kr)

Vi kommer även successivt erbjuda kurser dagtid och helger baserat på efterfrågan.  Vin intresse använd samma anmälan. 

PT-
LEKTIONER

PT-LEKTION

Vässa bandejan, få kontroll på bakglas och ta ditt spel till nästa nivå. 
 

Unna dig eller ditt gäng ett PT-pass med någon av våra härliga tränare. 
 

Dag: 
1 pers - 699kr
/tim 

2 pers - 799kr/tim 

3-4 pers - 899kr/tim

Kväll och helg:

1 pers - 899kr/tim 

2 pers - 999kr/tim 

3-4 pers - 1099kr/tim

BARN-
TRÄNING

PADEL FÖR BARN

Självklart kan barnen "gå på padel"!

 

I föreningen Vista Padel Club består träningsupplägget av ett inkluderande koncept med olika teman varje vecka. För de yngre är gemenskap, boll och motorik det primära. För de lite äldre får racket och teknik betydligt större roll. Oavsett ålder och förkunskaper ska padel vara lekfullt, inkluderande och kul.

Läs mer och anmäl er intresserad på föreningen hemsida. 

www.vistapadel.se/club

NYBÖRJAR-
KURS

NYBÖRJARKURS

Vill du precis som alla andra också testa padel? Fokus kommer ligga på grunderna i teknik och slagträning men vi kommer även in på poäng och matchspel. Racket finns naturligtvis att låna på plats.

Kurstillfällen släpps löpande. För nybörjarkursen delar vi in deltagarna i två gruppen, antingen nivå 1 eller 2 och kursen är fördelad på 7 tillfällen á 60 min. Anmäl ditt intresse för att få information om nästa tillfälle. 
 

Medlem: 1845 kr

Icke medlem: 2045 kr

PT-LEKTION från 699kr/tim

Skärmavbild 2023-08-16 kl. 22.22.14.png

ERIK
ARTURSSON

Erik har över 4000 timmar på banan som tränare för spelare på diverse nivåer. Oavsett om det är som huvudtränare för Daniel Appelgren, som juniortränare på padelgymnasium eller för den ambitiösa motionärer så blir han lika glad när han ser utveckling. Så passa på att utvecklas med Erik hos oss på Vista Padel!

Skärmavbild 2022-10-04 kl. 17.08.57.png

ALEXANDER HARGELID

Alexander har internationell tränarlicens hos padelikonen Dani Dios (Padeltrainer.com, förbundskapten Sverige & tränare av WPT-spelare) samt hos Octavio Santana (DoPadel Academy, förbundskapten Österrike & tränare av WPT-spelare).

Skärmavbild 2022-10-04 kl. 17.08.57.png

JENS
PETTERSSON HÄLLEFORS

Jens har landslagscoachen Andreas Johanssons/Prio Padel tränarkurs i bagaget och trivs som tränare. Utöver att säkra din utveckling hos Vista Padel åker Jens  regelbundet till Spanien där han fortsätter vidareutbilda sig och hålla sig uppdaterad kring de senaste padelrenderna 

Skärmavbild 2023-02-22 kl. 09.53.18.png

NATASHA
ENGBERG

Natasha har passion för padel och den smittar, Hon tävlar, tränar och sover padel. Dampadel ligger extra varmt om hjärtat och Natasha har en tydlig vision om att att alla ska utvecklas. Efter åtta år som handbollsdomare i Champions league finns ett och annat tävlingstrick i rockärmen. Natasha hjälper dig att vässa både kropp och knopp till seriespel och tävling.  

Skärmavbild 2022-10-05 kl. 13.37.43.png

MARCUS
WÅGENHEIM

Marcus har spelat tennis sen 4 års ålder och har varit tennistränare under de senaste nio åren. Han har som många andra tagit steget in i buren där han lagt otaliga timmar för att vässa spelet och är nu en mycket uppskattat tränare, både hos vuxna men också hos alla barn i Vista Padel Club där han har det övergripande ansvaret. 

Skärmavbild 2023-04-20 kl. 14.17.34.png

FREDRIK
KREUTZKOPF

Fredrik är 48 år och har spelat padel i snart 5 år men har ursprunget från amerikanskfotboll. Träning ligger varmt om hjärtat och Fredrik har hos diverse andra padelaktörer startat upp ungdomsträningar, gått tränarutbildningar, hållit i gruppträningar, PT-lektioner och anordnat tävlingar. Nu har Fredrik hittat hem, hälsa på honom hos oss på Vista Padel! 

Skärmavbild 2023-06-13 kl. 11.46.54.png

LUDVIG
ANDERSSON

Vista Padels mest Spanska tränare är tillbaka på hemmaplan. De senaste åtta åren har Ludde bott i Spanien där han under sex år spelat padel och tränat med profiler som Marco Musse och Adrian Soto. Under de senaste fyra åren har Ludde utöver att tävla själv även tränat både unga och vuxna, vilket han nu kommer göra hos oss på Vista Padel.Välkommen hem vår blonda Spanjor. 

Skärmavbild 2023-07-03 kl. 23.13.51.png

KEVIN
CHAN

Han har gått från elitspel och coachande av landslagsjuniorer med fjäderbollar (badminton) till något mjukare tennisbollar, sporternas sport - padel! Nu ligger allt Kevins fokus på padel där målet är att tävla internationellt. Innan flytten till Vista Padel har han bott i Spanien under 5 månader och både utbildat sig och tränat under PFP- samt Jose Solanos Academy. Nu tränar han några av Stockholms bästa spelar men även nybörjare i Stockholms bästa hall - Vista Padel!

Skärmavbild 2023-07-03 kl. 23.30.01.png

PERNILLA
GUNNSKOG

Pernilla är en av Sveriges mest erfarna kvinnliga personliga tränare med dryga 25 år i branschen. Utöver PT-klienter i centrala Stockholm jobbar hon också som fyskonsult för både individuella idrottare och lag. Att Pernilla är bekant med idrott råder det inga tveksamheter kring då hon besitter landslagsmeriter från såväl fotboll som innebandy. Utöver detta är Pernilla också utbildat padelcoach hos Octavio och med allt detta sammantaget, ett härligt tillskott för Vista Padels Padelfys och helgen padellektioner.

Vista Padel logo racket white.png
bottom of page