TRÄNING

GAME ON!

Vässa tekniken under en privatlektion, kör intensivkurs med kompisgänget Vista Padel har det du söker. 

Här hittar du de tränare som huserar i hallen. Vässa bandejan - boka nu! Självklart kan vi också skräddarsy ditt träningsupplägg - hör av dig till padel@vistapadel.se

Är det dags för barnen att börja spela padel? 
Läs mer om förening Vista Padel Club. 

Skärmavbild 2022-07-26 kl. 00.14.41.png

Kom och träna padel med oss i höst. Kurserna är för dig som vill lära känna Vista Padel och testa gruppträning under längre period. Kursen kommer anpassas efter gruppen under resan gång med en mix av övningar, taktik och spel - perfekt kombo helt enkelt!
 

Höstterminen startar v35 och avslutas v50 med uppehåll under höstlov, vilket innebär 15 tillfällen.
Kurser erbjuds, tisdagar och torsdagar mellan kl 18-22. Scrolla ner till aktiviteter på Matchi för att boka din terminsträning!
Är det fullt!? Släng iväg ett mail till oss så ser vi om vi kan hitta en lösning. 

PADELKURSER - HÖSTTERMIN

Vill du precis som alla andra också testa padel? Denna kurs är för dig som inte har spelat padel tidigare eller som bara provat på några gånger och har begränsad erfarenhet av andra racketsporter. Fokus kommer ligga på grunderna i teknik och slagträning men vi kommer även in på poäng och matchspel. Racket finns naturligtvis att låna på plats.

Just nu är vi i full gång med första omgången nybörjarkurs som avslutas v40. Anmälan ditt intresse för kommande omgångar genom att maila oss på padel@vistapadel.se

NYBÖRJARKURS

GAME ON!

Alexander har internationell tränarlicens hos padelikonen Dani Dios (Padeltrainer.com, förbundskapten Sverige & tränare av WPT-spelare) samt hos Octavio Santana (DoPadel Academy, förbundskapten Österrike & tränare av WPT-spelare).

 

Alexander har spelat padel i 8 år och varit tränare i två. Till vardags är han idrottslärare där pedagogik och metodik är några av de styrkorna han besitter.

Alexander har också en tränarbakgrund inom handboll, fotboll och tennis.

ALEXANDER
HARGELIND

Håll utkik i MATCHi, Padel Mates och våra sociala medier för nästa träningsmöjlighet.

Jens Petersson Hällefors har spelat padel i dryga 6 år.
Han har sitt ursprung tennisen där han tävlat både som junior och veteran (Herrar 35).

Jens har landslagscoachen Andreas Johanssons/Prio Padel tränarkurs i bagaget och har tidigare jobbat åt Padel United som tränare.

 

Utöver att säkra din utveckling hos Vista Padel åker Jens  regelbundet till Spanien där han fortsätter vidareutbilda sig och hålla sig uppdaterad kring de senaste trenderna och teknikerna inom padelträning.

 

JENS
PETERSON HÄLLEFORS

Håll utkik i MATCHi, Padel Mates och våra sociala medier för nästa träningsmöjlighet.

Vista Padel logo racket white.png